Tallinnan ravintolavinkit

tammikuuta 06, 2017

Tallinnaan on niin helppoa ja edullista lähteä, että siellä tulee reissattua melko useasti. Tuntuu, että kaupunki on koluttu jo miljoona kertaa läpi, joten ainakin minulla reissut menevät vain syömiseksi ja shoppailuksi – tosin ei siinä mitään vikaa ole. Tallinna onkin täynnä toinen toistaan parempia ja halvempia ruokapaikkoja, joista ajattelin jakaa teille muutaman suosikkini Telliskiven alueelta.
F-hoone 
Tämä Telliskivessä sijaitseva ravintola on ollut kaikkien huulilla jo jonkun aikaa, eikä ihme – paikka on puoli ilmainen ja ruoka loistavaa. Vegaanista ja gluteenitonta ruokaa on tarjolla hyvin, ja sisustus on ihanan rento, mutta kuitenkin trendikäs. Lounaan ja päivällisen lisäksi paikka tarjoaa aamupalaa, jota tosin en ole (vielä) testannut. Pääruoat maksavat 2-9e ja jälkiruoat 1-4e, joten hinnat eivät päätä huimaa. Paikka on sen verran suosittu, että pöytävaraus on suositeltava.
Telliskivi 60A
La Tabla
La Tabla tarjoaa herkullista latinalais-amerikkalaista ruokaa rennolla otteella. Myös erikoisruokavaliot on huomioitu hyvin. Itse tilasin paikasta Vegetarian taco-annoksen, josta pidin kovasti. Annokseen sisältyi maissilettu mustapaputahnan, paistetun portobellon, guacamolen ja kurpitsansiementahnan kera. Ruoka oli makuuni hieman suolaista, mutta tulisin ehdottomasti takaisin seuraavalla reissulla. Plussaa myös paikan (alkoholittomasta) juomavalikoimasta - virgin mojito kruunasi lounaan!
Telliskivi 60
Restoran Trühvel
Myös edellisten ravintoloiden naapurissa sijaitseva Restoran Trühvel ansaitsee pisteet niin hyvästä ruoasta kuin nopeasta ja ystävällisestä palvelusta. Itse söin Chevre-punajuurisalaatin, joka oli herkullinen, mutta sen verran pieni, että tilaa jäi vielä jälkiruualle. Paikka on hieman fiinimpi kuin edelliset, joka näkyy myös ruokalistan hinnoissa. Mistään kalliista paikasta ei kuitenkaan nyt puhuta: Alkuruoat ovat 8-11 euron väliltä ja pääruoat maksavat noin 9-20 euroa. Jälkiruoan saa alle vitosella.
Telliskivi 60

Halein, Iisa

You Might Also Like

0 kommenttia

Pinterest

Bloglovin'

Follow