Whitsunday Islands

heinäkuuta 21, 2017
Three weeks down, one ahead.

Kunpa voisin vain jäädä tänne Australiaan. Herätä auringonnousuun joka aamu, lukea tuhansia sivuja kirjoja – nauttia elämästä ilman kiirettä tai velvollisuuksia.

Whithaven Beach, josta kuvat ovat yhtä lukuun ottamatta, on ehdottomasti kaunein paikka, missä olet käynyt. Saarelta ei löydy mitään ylimääräistä – ei mitään rakennettua, ei roskia, ei mitään sinne kuulumatonta. Ainoastaan valkoista hiekkaa silmänkantamattomiin.

Saarelle pääsee lautalla tai helikopterilla, itse valitsin ensimmäisen. Nappasin latten mukaan pienestä Airlie Beachin satamasta aamuseiskalta ja hyppäsin lautan kyytiin. Parin tunnin matka sujui valaita ihmetellen ja hyvään kirjaan uppoutuen. Jos matkaseurasi ei ole vesikammoinen, kannattaa reissuun yhdistää snorklaus Isolla valliriutalla.

Airlie Beach, jossa majoituin, on loistava paikka asua, olitpa sitten backpacker tai luksuslomailija. Majoitusvaihtoehtoja löytyy jokaiselle budjetille, ravintolat ovat hyviä ja pääset liikkumaan helposti saarille. Tosin alue on sen verran turisteille suunnattu, että muutama päivä riittää. Jälleen kerran, suosittelen!


Halein, Iisa
You Might Also Like

0 kommenttia

Pinterest

Bloglovin'

Follow