Sunrise in Australia

syyskuuta 08, 2017
Olen aina rakastanut aikaisia aamuja: sitä rauhallisuutta ja hiljaisuutta, kun suurin osa kaupungista vielä nukkuu. Aamut symboloivat minulle uutta alkua – vaikka edellinen päivä ei olisi ollut se parhain, aamulla voi aina aloittaa uudestaan, puhtaalta pöydältä.

Australiassa aloin odottamaan aamuja enemmän kuin koskaan. Koska nukahdin lähes poikkeuksetta ennen yhdeksää, 5:45 soiva herätys ei tuntunut ollenkaan vastenmieliseltä. Se oli oikeastaan aika ihanaa.

Kuvat on napattu eräänä aamuna, kun hiivimme vielä muiden nukkuessa vaalean hiekan peittämälle rannalle. Vedimme tuulitakit päälle ja kävelimme vanhojen puiden reunustamaa metsäpolkua pitkin kohti määränpäätämme. Aamu oli viileä, mutta silti otin lenkkarit pois jalasta ja upotin varpaani kosteaan hiekkaan. Kuuntelin meren kohinaa ja hengitin syvään – hetki oli elämäni upeimpia.

Juoksimme loputonta rantaa pitkin, kuten koirat ulkoiluttajineen. Vastaantulijat hymyilivät, jotkut tulivat tervehtimään. Rakastan sitä vilpitöntä ystävällisyyttä, joka australialaisista huokuu. Ja ennen kaikkea onnellisuutta. Muistakaa tekin nauttia joka hetkestä.

Halein, Iisa

You Might Also Like

0 kommenttia

Pinterest

Bloglovin'

Follow