Miksi unelmoida?

marraskuuta 14, 2017


Tiedätkö sen kukuttavan tunteen, kun ajattelet jotain uutta, kenties jännittävää, mitä todella haluat saavuttaa, tehdä tai kokea tulevaisuudessa? Mä rakastan sitä tunnetta, unelmointi on nimittäin mun lemppariharrastus. 

Mulle unelmointi ja unelmat ovat asia, joka vie minua eteenpäin elämässä. Joskus unelman saavuttaakseen tulee asettaa välietappeja, päämääriä ja tavoitteita. Harvemmin unelma toutuu noin vain. Toisaalta, jos toteutuu, niin mikäs siinä. Ihan mahtavaa.

Unelmointi saa mut hetkeksi irtautumaan tästä maailmasta. Se saa unohtamaan kaikki maailman rajoitteet, kriisit ja muut pulmat, joita yhteiskunta – ja minä itse – asetamme. Ennen kaikkea unelmointi motivoi: se antaa syyn opiskella ja painaa täysillä silloinkin, kun kirjan pänttääminen tuntuu viimeiseltä houkuttelevalta asialta.

Joku ehkä kysyy, miksi unelmoida ja haikailla tulevaisuuteen, jos voi nauttia tästä hetkestä. Se on hyvä kysymys. En tiedä vastausta. Jos eläisin tällä hetkellä unelmaani, en ehkä haaveilisi.

Joka tapauksessa, kannustan juuri sinua kirjaamaan ylös viisi unelmaa. Ne voivat olla kuinka hulluja tahansa – kukaan muu ei rajoita sun unelmia kuin sinä itse, muista se.

Iisa

You Might Also Like

0 kommenttia

Pinterest

Bloglovin'

Follow